Marmorbordplade

Beregn prisen nederst på siden.

Marmor er en af de fineste sten, der findes. En marmorbordplade vil give dit køkken et klassisk og elegant look.

Marmorbordplade i dit køkken
Marmor er et enestående og eftertragtet naturmateriale – og for dem, som virkelig ønsker sig en bordplade i hvid natursten, findes der ikke mange alternativer. En marmorbordplade er blødere end en bordplade i granit og kræver en vis forsigtighed og vedligeholdelse.
Dette er nødvendigt, da en marmorbordplade er mere modtagelig over for ridser og farve og desuden er særligt følsom overfor syre. Tager du dig godt af din marmorbordplade, vil den dog med den rette behandling holde sig smuk i årtier.

Holder du af at bage, er marmorbordplader desuden særdeles egnede ved udrulning af mørdej, da marmor holder dejen kølig.

Marmor – klassisk og elegant
Marmor er en kalkstensart, som er dannet af kalk og mineraler fra andre bjergarter. Det er et eksklusivt materiale, som aldrig går af mode. Materialet er dannet under havet ved højt tryk og varme igennem millioner af år. Ren marmor er hvid, men det er mineralerne og de andre bjergarter, som giver dens striber, farver og unikke mønstre.

Marmor fra JKS Bordplade
Med marmorbordplade fra JKS Bordplade får du en marmorbordplade med en matslebet overflade.
Vi har primært valgt at arbejde med typerne: Bianco Carrara CD og Jura Grau Blau.

Granitbordplade

Køkkenø i Bianco Carrara marmor

Marmorpladerne leveres til os som 30 mm. råplader direkte fra stenbruddet, hvorefter vi bearbejder dem til køkkenbordplader. Pladerne er skiveskåret fra store stenblokke som springes ud med dynamit. Størrelsen på skiverne varierer en smule fra gang til gang, men der skal generelt forventes en samling for hver 2900 mm.

Bianco Carrara
Bianco Carrara “CD” er en hvid marmor med grålige åreaftegninger, der kommer fra det berømte stenbrud i Carrara i Italien.

Jura Grau Blau
Jura Grau Blau er en grålig kalksten med rester af fossiler af forskellige størrelser.
Den kommer fra et stenbrud i Tyskland.

Hvilken vask skal vælges?
Er du i tvivl om hvilken vask, der passer lige præcis til dig så gå ind på vores side, hvor vi fremviser vores udvalg af vaske.

1

Har du nogle særlige ønsker?
Ved specielle ønsker, skæve forkanter, rørudskæringer eller andre specielle udskæringer opfordrer vi dig til at kontakte os for en pris – send gerne en skitseret tegning, så har vi de bedste forudsætninger for at give dig et retvisende bud på en pris.

Ved brug af vores online prisberegner er der medregnet bagkant, som følger væggens kontur samt polerede forkanter på 3 sider.

Tolerancen ved stenbordplader er +-4 mm.