DUPONT CORIAN® BORDPLADER ER DET PERFEKTE VALG

Hos JKS Bordplade er vi stolt forhandler af de flotte Corian® bordplader, der ikke blot er nemme at vedligeholde, men som også – uden undtagelse – passer ind i alle danske hjem. Det unikke materiale findes nemlig i et væld af nuancer og design, og hos JKS Bordplade skræddersyr vi alle løsninger ud fra vores kunders individuelle behov.

Corian® er et kompositmateriale, der består af 1/3 akryl og pigment samt 2/3 naturlige mineraler, og den unikke sammensætning gør, at materialet både er behageligt at røre ved og samtidig imponerer med sin holdbarhed og slidstyrke. Dette gælder naturligvis uanset om du vælger en Corian® bordplade med en tykkelse på 12 mm eller 19 mm. Ingen af varianter kan dog tåle, at du stiller varme ting direkte på bordpladen.

Som certificeret DuPont Corian® partner arbejder vi kun med ægte DuPont Corian® bordplader, og vi tilbyder opmåling og montering af vores produkter både i København og i resten af landet. Som følge af, at vi er certificeret af DuPont og dermed er en del af DuPont Corians® Quality Network, leveres alle vores Corian® bordplader til både køkken og bad desuden med 10 års garanti mod fabrikations- og installationsdefekter. Dermed er vi i stand til at sikre dig et produkt, du kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

CORIAN® BORDPLADER I EKSKLUSIVE DESIGN

Corian® bordplader fremstilles som nævnt i et væld af spændende farvenuancer og med mønstre, der visuelt efterligner kendte strukturer som sten, marmor og træ. De klassiske nuancer spænder fra off white og beige til brun, grå og sort, men du kan også få Corian® bordplader i spændende farver som blå, grøn, gul og rød. Bordpladerne kan dermed tilpasses skabslåger, design og indretning af enhver type, hvis ikke du omvendt vælger at indrette køkkenet eller badeværelset med udgangspunkt i bordpladen.

Den mest anvendte farve er imidlertid Glacier White, der passer ind i både køkkener, badeværelser og mange andre rum i hjemmet. Vi har altid denne farve på lager i både 12 mm og 19 mm, men vi tilbyder naturligvis de eksklusive Corian® bordplader i alle de nuancer, som materialet findes i. Du kan se alle farver hos https://www.corian.dk/.

Ønsker du alternativer til den klassiske hvide farve, er du altid velkommen til at kontakte os. Hermed kan du få mulighed for at kigge nærmere på de andre farver, og vi giver dig samtidig gerne et tilbud på en Corian® bordplade, der imødekommer dine ønsker og præferencer. Din Corian® bordplades pris afhænger naturligvis af flere ting, men farven og tykkelsen bestemmer udgangspunktet for prisberegningen. Du kan i vores prisberegner selv beregne prisen for hvide Corian® bordplader på 12 mm eller 19 mm.

HVAD ER FORDELENE VED EN CORIAN KØKKENBORDPLADE?

Der er flere gode grunde til, at Corian® bordplader er blevet et populært valg til de danske køkkener. De imødekommer nemlig både praktiske og æstetiske behov. Corian® er et unikt materiale, der er et både smukt og holdbart valg, når det benyttes til bordplader. Det findes nemlig i et væld af spændende farver, og det er særligt denne detalje, der gør, at du med sikkerhed kan få en variant, der passer til dit hjem.

En anden fordel ved at vælge en Corian® køkkenbordplade er, at eventuelle samlinger i hjørner kan forarbejdes og slibes ned ved montering, så de er helt usynlige. Det er nemlig muligt at svejse bordpladen sammen i vinkel, så den fremstår som ét stykke – uden overgange. Dermed får du en bordplade, som altid vil fremstå som én samlet enhed – uanset størrelse og form – hvilket giver en rigtig flot finish.

Derudover er Corian® bordplader naturligvis også en meget slidstærk og holdbar konstruktion, der kan klare daglig slitage – uden at se slidt ud. Når bordpladen har været i brug i mange år og trænger til at blive frisket op, kan den igen slibes op, så den fremstår så flot som ny. Er man uheldig at få en skade, så kan det desuden ofte repareres med så stor succes, at man ikke kan se, at der har været en skade.

corian bordplade

HVOR KAN DU BRUGE EN CORIAN® BORDPLADE?

En Corian® bordplade kræver som udgangspunkt ikke nogen vedligeholdelse, uanset hvor du vælger at montere den. Corian® er som nævnt et både holdbart og slidstærkt materiale, og derudover er det fuldt vand- og fugtfast. Derfor er det også et populært valg på badeværelset, hvor man kan få integrerede håndvaske i Corian®. Din Corian® bordplade kan dermed tilpasses, så den imødekommer både dine ønsker og de omgivelser, den monteres i.

Uanset om du benytter Corian® bordpladerne som bordplade i køkkenet eller på badeværelset, giver det alsidige materiale dig muligheder, du ikke ville have med mere traditionelle valg. Selvom du får monteret en Corian® bordplade på 12 mm eller 19 mm, er det muligt at sætte kanter på bordpladen, som integreres, så bordpladen fremstår tykkere. Man kan også bruge Corian® som sidebeklædning i både køkken og badeværelse, hvis man ønsker at bordplade og sidebeklædning går ud i et, da de let kan svejses sammen.

Corian® bordpladerne kan desuden leveres både med og uden vask – delt i sektioner eller samlet som én bordplade – hvilket gør dem ideelle til såvel køkken og badeværelse, men det er også muligt at skræddersy pladerne til arbejdsborde eller benytte dem som vinduesplader, cisterneplader eller sidebeklædning, hvis du ønsker et ensartet udtryk.

HVAD KOSTER EN BORDPLADE FRA CORIAN®?

Priserne for vores Corian® køkkenbordplader varierer og afhænger både af bordpladens farve, tykkelse og størrelse, samt om der skal være udskæring kogeplade, og om tilbuddet skal inkludere en vask. Der er derfor ikke et entydigt svar på, hvad en Corian® bordplade koster, men med vores praktiske prisberegner kan du hurtigt få en idé om, hvad din pris på hvide Corian® bordplader ville blive.

Her vil du også se, at vi tilbyder en All Risk-pakke, der inkluderer opmåling, levering og montering, så du kan være sikker på at få et flot resultat. Hermed bliver bordpladen nemlig skræddersyet til de konkrete mål i dit køkken – gældende for både køkkenelementer og vægge – og vores erfarne montører bærer både ind og fastgør bordpladen på forsvarlig vis. All Risk-pakken tilbydes i hele landet.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM EN BORDPLADE MED ELLER UDEN VASK

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om de eksklusive Corian® bordplader, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? I så fald står vores specialiserede medarbejdere altid klar til at tage imod din henvendelse.

Vi kan kontaktes enten på telefon: 70 444 111, e-mail: info@jksbordplade.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Espergærde, hvor vores værksted også er beliggende. Der kan du se nærmere på et udvalg af vores specialdesignede løsninger og de innovative materialer, vi arbejder med.

Håndvaske

Har du brug for inspiration til din nye vask?

Vælg din vask her

Kogeplade

I Corian er det muligt, at lave udskæring både til nedfældet eller til planlimet kogeplade.

Samlinger

I Corian er det muligt, at lave samlinger uden overgange, så bordpladen altid vil fremstå som én enhed.

All Risk (Opmåling, levering og montering)

Vi tilbyder at komme og måle op, samt at levere og montere bordpladen, så du kan være 100% sikker på et flot resultat.

Læs mere om All Risk her