FENIX LAMINAT BORDPLADER - ET POPULÆRT VALG

Laminat bordplader til køkkenet bliver mere og mere populært og en FENIX kompaktlaminat bordplade er det oplagte valg til dig, der vil have en stilren og mat laminat køkkenbordplade, der er praktisk, slidstærk og nem at vedligeholde. Hos JKS Bordplade har vi valgt kun at arbejde med FENIX kompaktlaminat grundet dets helt særlige egenskaber.

Hos JKS Bordplade kan du få FENIX kompaktlaminat bordplader, som kan tilpasses til dine mål og ønsker. Vi producerer og tilpasser alle vores bordplader på eget værksted i Espergærde.

Vi tilbyder levering og montering af denne type laminatbordplade efter mål i København og i resten af Danmark.

Fenix kompaktbordplade

OM FENIX NTM LAMINATBORDPLADE EFTER MÅL

FENIX NTM laminatbordplade har mange gode egenskaber, som gør det til det oplagte valg, når du skal vælge ny laminatbordplade til køkkenet.

FENIX NTM laminatbordplade har en mat overflade med lav refleksion. Dette gør, at det er stort set umuligt at afsætte fedtede fingeraftryk på bordpladen. Overfladen føles blød at røre ved og er modstandsdygtigt og slidstærkt over for dagligdagens slitage og brug.

Laminatbordplader fra FENIX NTM-serien har en lukket, nanobehandlet overflade, som er både er vandafvisende og hygiejnisk, da bakterier eller fugt ikke kan trænge ned i overfladen.

Vi har altid FENIX NTM kompaktlaminat bordplader på lager i farven Nero Ingo i 12 mm. FENIX NTM kompaktlaminat fås også i en række andre farver – kontakt os for at høre nærmere herom.

Hos JKS Bordplade kan vi lave FENIX NTM kompaktlaminat bordplader i op til 4 meter helt uden samlinger. Er bordpladen længere eller i vinkel, vil den være delt.

Hvis der dog ikke er tale om FENIX kompaktlaminat, er det blot et tyndt stykke FENIX overflade, som typisk er limet på en spånplade.

OM FENIX KOMPAKTLAMINAT NTM

FENIX er et italiensk produkt, som har eksisteret siden 2013 og grundet de innovative løsninger og bordplader, bliver det mere og mere populært, når der skal vælges nyt køkken.

FENIX NTM kompaktlaminat bordplader er gennemfarvet og med en tykkelse på 12 mm har det et væld af anvendelsesmuligheder. Til køkkenet får du en let bordplade, som kan passe ind i ethvert moderne køkken.

FENIX NTM kompaktlaminat bordplader sammenpresset under et højt tryk, og får derved en kerne som er hård, gennemfarvet og fugtfast. Øverst tilføjes et beskyttelseslag og denne kombination giver en holdbar og slidstærk bordplade.

Overfladen er behandlet med en innovativ nanobehandling, som gør den modstandsdygtig over for fugt, bakterier og fingeraftryk – samtidig med, at overfladen føles silkeblød at røre ved.

Overfladen er mat, så den passer ind i alle typer køkkener og er et særligt oplagt valg til køkkener med meget lys, da overfladen også har en meget lav reflektionsgrad, så genskin er minimalt.

Fenix kompaktbordplade

NEM VEDLIGEHOLDELSE AF FENIX NTM BORDPLADER

Det unikke ved FENIX NTM kompaktlaminat bordplade er, at man med varmen fra et strygejern, eller med en melaminsvamp, kan reparere mikroridser i overfladen.

Reparationen er muligt fordi dekor-laget er behandlet hele vejen ned igennem. Efter behandling vil overfladen stadig beholde sin matte og silkebløde overflade.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vedligeholdelse eller rengøring af din FENIX NTM bordplade.

Med tiden vil der kunne forekomme brugsspor, som det er gældende for alle bordplade typer, men FENIX NTM kompaktlaminat bordplade er generelt mere modstandsdygtigt overfor ridser i forhold til mange andre typer laminatbordplader.

HVAD KOSTER EN FENIX BORDPLADE?

I vores beregner nedenfor kan du nemt og hurtigt selv beregne en pris på en FENIX bordplade i 12 mm NTM kompaktlaminat i farven Nero Ingo, som er matsort.

Ønskes andre farver, er du velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon for et tilbud.

Har du spørgsmål, specielle ønsker eller har brug for råd eller vejledning i forhold til din kommende FENIX bordplade på mål eller vask, er vi altid villige til at hjælpe.

Ring til os på telefon: 70 444 111 og få en uforpligtende snak om dine ønsker. Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@jksbordplade.dk.

Hos JKS Bordplade er vi specialister i bordplader og har siden 2008 leveret bordplader til kunder i hele Danmark.

All Risk (opmåling, levering og montering)

Vi tilbyder at komme og måle op, samt at levere og montere bordpladen, så du kan være 100 % sikker på et flot resultat.

Håndvaske

Har du brug for inspiration til din nye vask? Vælg din vask her

Kogeplade

Udskæring til kogeplade: kr. 1250,-
Hul til planlimning: kr. 2250,-