FRISK DIT KØKKEN OP MED BORDPLADE AF STÅL

Kunne du tænke dig at få skiftet din nuværende bordplade i køkkenet eller bryggerset ud med en ny bordplade i stål, der både er nem at rengøre, hygiejnisk, og som passer til din indretning?

Så kan du med fordel friske dit køkken eller bryggers op med en flot stålbordplade. Hos JKS Bordplade er vi specialister i stålbordplader og tilbyder forskellige løsninger inden for bordplader i stål tilpasset efter dine mål og ønsker. Vi har både bordplader i ombukket rustfri stål og massiv rustfri stål som hver har deres fordele og muligheder. Vi tilbyder også stålbordplader med isvejst vask, så du får komplet løsning.

Vi har lavet bordplader siden 2008 og rådgiver altid gerne om, hvilken løsning der vil være den bedste i lige netop dit tilfælde, hvis du ønsker det. Vores værksted ligger i Espergærde nær København, men vi tilbyder levering samt montering af stålbordplader i hele landet.

Husk, vi tilbyder også Corian bordplader samt Corian vaske til din nye bordplade. 

STILRENE STÅLBORDPLADER EFTER MÅL

Hos JKS Bordplade tilbyder vi forskellige typer stålbordplader efter mål; rustfri stål i 1,5 mm ombukket og med trækerne samt 5 mm.  massiv rustfri stål. Vi kan lave begge type af stålbordplader præcis efter dine ønsker og mål – og vi kan som nogle af de få på markedet tilbyde bordplader af stål i længder helt op til 4 meter uden samlinger. 

Vores stålbordplader i massivt rustfrit stål fås med to forskellige overflader – klassisk børstet stål eller Curlet stål. Bordplader med klassisk børstet stål har sliberetning som løber langs med pladen og Curlet stål er en mere ensartet mat slibning uden egentlig sliberetning.

Bordplader i massivt rustfri stål kan sammensvejses i både længde og vinkel, hvor samlingen slibes så bordpladen fremstår samlet uden synlige samlinger. Du kan læse meget mere om vores massive stålbordplader i rustfri stål her

Vores stålbordplader med rustfri stål i 1,5 mm med trækerne kan bukkes i flere tykkelser og kan modsat vores massive bordplader i stål, også bukkes med opkanter, som kan holde på mindre væskespild. Du kan naturligvis også vælge en helt glat stålbordplade med trækerne – valget er dit. Du kan læse mere om vores stålbordplader med rustfri stål i 1,5 mm med trækerne her 

STÅLBORDPLADE MED VASK

Når du vælger en stålbordplade til dit køkken eller bryggers hos JKS Bordplade, har du mulighed for at få lavet en komplet løsning med isvejst vask uden synlige overgange og samlinger, hvor skidt og snavs ellers kan samle sig. Vi har mange forskellige typer stålvaske, som kan sammensættes med vores stålbordplader – naturligvis i forskellige størrelser, så du kan finde den helt rigtige model til dit køkken eller brygges.

Du kan se alle vores forskellige typer af vaske til stålbordplader her

HVAD ER FORDELENE VED STÅLBORDPLADER?

 Der er mange fordele ved at vælge stålbordplade til enten køkkenet eller bryggerset. 

 Her kan blandt andet nævnes

  • De er meget neutrale i deres udtryk
  • De stjæler ikke fokus fra selve køkkendesignet
  • De er nemme at vedligeholde
  • De er hygiejniske
  • Stålbordpladen vil ofte komplementere hvidevarer og køkkenets indretning
  • En køkken-stålbordplade er meget holdbar og tåler derfor den slitage, den udsættes for
  • Massivt stål, tåler desuden at der stiles varme gryder og pander mm. direkte på bordpladen

Køkkenet er et sted, som i de fleste hjem bliver brugt flere gange om dagen, og i de fleste hjem bliver bordpladen også udsat for slid, når der skal laves mad om aftenen. 

Her kan en stålbordplade være et godt alternativ til en bordplade i træ, fordi stål er et meget holdbart materiale, som kan sikre dig en længere holdbarhed og en optimal funktionalitet. 

En anden fordel med køkkenbordplader i rustfrit stål er, at de kan produceres både med og uden vask, så man kan få præcis den bordplade, der er brug for til køkken eller bryggers.

Vælger du en stålbordplade med vask fra JKS Bordplade, svejses vasken sammen med bordpladen, så den efterfølgende fremstår uden synlige kanter og overgange.

Det vil sige, at bordpladerne er meget nemme at gøre rene efter brug, og samtidig minimeres bakterierne i køkkenet. På den måde er vores stålbordplader meget hygiejniske, og de kræver ingen vedligeholdelse. Af samme årsager er en bordplade i stål også et oplagt valg til bryggerset, hvor bordpladen udsættes for mange forskellige typer brug og slid. 

HVAD KOSTER EN STÅLBORDPLADE?

Vores priser afhænger af typen, størrelsen og tykkelsen på din bordplade. 

Har du nogle spørgsmål, som du kunne tænke dig at få afklaret? Kunne du tænke dig at høre mere om de mange fordele ved vores stålbordplader? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på en stålbordplade med eller uden vask?

Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.  

Du kan enten ringe til os på telefon: 70 444 111, eller du kan skrive til vores e-mail: info@jksbordplade.dk. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Massiv rustfri stålbordplade, 5 mm

Rustfri stålbordplade, 1,5 mm

All Risk (opmåling, levering og montering)

Vi tilbyder at komme ud til dig for at måle op samt at levere og montere din nye bordplade, så du kan være 100% sikker på at få et flot resultat.