Stålbordplade til dit køkken

Flere fordele med en stålbordplade

Der er mange fordele ved at have en rustfri stålbordplade:

  • Den er meget neutral i sit udtryk
  • Den stjæler ikke fokus fra selve køkkendesignet
  • Stålbordpladen vil ofte komplementere hvidevarer og køkkenets indretning

En anden fordel ved at benytte stålbordplader i køkkenet er, at det er et meget holdbart materiale. Vi bruger køkkenet flere gange dagligt, og næsten hver gang udsættes bordpladen for slid. At vælge et slidstærkt materiale, som stål, til en bordplade sikrer dig længere holdbarhed, samtidig med at du får en optimal funktionalitet.

Hos JKS Bordplade kan vi producere stålbordplader, som ikke har overgange. De manglende overgange betyder, at bordene er meget nemme at gøre rene efter brug, og bakterier i køkkenet minimeres. Derved er denne type bordplade – i modsætningen til de fleste andre bordplader – rigtig nem at holde, da der ingen vedligeholdelse er og hygiejnen er nem at bevare.

Kontakt os og hør mere

Stilrent køkken med stålbordplader

Foretrækker du det stilrene køkken med rene linjer, hvor der er kælet for detaljerne, og fokus er på det funktionelle, så er en stålbordplade helt ideel. Har du i stedet ønske om et stort landligt køkken, vil du opleve, at en rustfri stålbordplade ofte fremhæver indretningen, og kan være med til at fremme både hyggen og personligheden.

Stålbordplader kan kan fås både i rustfri stål og massiv rustfri stål, så du kan tilpasse din stålkøkkenplade til netop dine præferencer.

Tilbud og kontakt!

Er du interesseret i at modtage et tilbud på en stålbordplade, eller har du spørgsmål, du gerne vil have afklaret, så er du velkommen til at ringe til os på 6085 4579. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen længere nede på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Ring til os og fortæl om dine ønsker
Skriv til os og fortæl om dine ønsker

HåndvaskE

Har du brug for inspiration til din nye vask
Vælg din vask her

corian København

stålbordplade i køkkenet

Massiv rustfri stålbordplade, 5 mm

Læs mere

stålbordplade i bryggerset

Rustfri stålbordplade, 1,5 mm

Læs mere

All Risk (Opmåling, levering og montering)

Vi tilbyder at komme og måle op, samt at levere og montere bordpladen, så du kan være 100% sikker på et flot resultat.

Pris kr. 4.000,- inkl. moms.

(Tilbuddet gælder i Storkøbenhavn og Nordsjælland ellers ring for pris)