1,5 MM RUSTFRI STÅLBORDPLADE

Er du på udkig efter en rustfri stålbordplade til dit køkken eller bryggers? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JKS Bordplade tilbyder vi bordplader i rustfri stål med trækerne, som tilpasset til dine mål og ønsker – med eller uden vask.

Vores standard stålbordplader er fremstillet af 1,5 mm rustfrit børstet stål, hvor stålet ombukkes med en træplade på undersiden. Alle hjørner er svejsede og slebet, og pladen fremstår derved med en flot stålkant. Vi tilbyder levering og montering af en rustfri bordplade i København og i resten af Danmark.  

Glat Bordplade

Bordplade med vulst

Vælg din vask

OM BORDPLADER I 1,5 MM RUSTFRI STÅL

En bordplade i 1,5 mm. rustfrit stål er et godt arbejdsbord til både køkken og bryggers. Denne type bordplade er meget nem at vedligeholde og ikke mindst at rengøre, da overfladen er lukket uden større samlinger, hvor snavs og skidt kan samle sig. Det gælder også hvis du vælger en bordplade med stålvask, da vi svejser vasken sammen med bordpladen uden at der efterlades kanter eller samlinger. 

Hos JKS Bordplade kan vi tilbyde bordplader i 1,5 mm rustfri stål i to forskellige udgaver. Den ene model er en helt glat overflade uden kanter, som giver et stilrent og elegant look, mens anden model har en opbukket kant også kendt som en vulst. En vulst på din bordplade er en smart løsning, som sikrer, at vandet bliver på bordpladen. 

Bordplader i 1,5 mm. rustfrit stål har en trækerne, men kan bukkes i flere forskellige tykkelser. Typisk bukkes bordpladen i 30 mm, men vi kan tilpasse præcis til dine ønsker.  

Stålbordplader af denne type tåler, modsat en 5 mm massiv stål bordplade, ikke at man stiller varme ting som gryder, pander eller bageplader direkte på bordpladen, da det kan løsne limen under stålet og få bordpladen til at bule. Men den minimale vedligeholdelse af bordplade, den nemme rengøring og muligheden for isvejst vask – og muligheden for vulst, gør denne type bordplade til et populært valg i mange danske køkkener og bryggers.

Overfladiske ridser kan ikke undgås, men opleves af mange som en del af charmen ved en bordplade i stål. 

Vi tilbyder også bordplader i massivt rustfrit stål, som du kan læse mere om her. 

BORDPLADER SKRÆDDERSYET EFTER DINE MÅL OG ØNSKER

Hos JKS Bordplade tilbyder vi skræddersyede løsninger til dit køkken eller bryggers ud fra dine mål og ønsker. Vi tilbyder også et bredt udvalg af stålvaske, som kan isvejses bordpladen, så du kan få en samlet løsning.

Vi kan som nogle af de få i branchen tilbyde bordplader helt op til 4 meter i et stykke. Bordplader i 1,5 mm. rustfrit stål kan ikke sammensvejses i samlingerne, men bliver skubbet sammen ved meget lange bordplader over 4 meter. Vi tilbyder naturligvis også løsninger med vinkelbordplader, som også bliver stødt sammen.

Vi har mange års erfaring med løsninger inden for stålbordplader og står klar med rådgivning og hjælp, når du skal vælge den rette løsning til dit køkken eller bryggers.

HVAD KOSTER EN RUSTFRI STÅLBORDPLADE?

Vores priser på en rustfri stålbordplade afhænger i høj grad af, hvor lang bordpladen skal være, hvor stor den skal være, og om den skal være med eller uden vulst. 

Derudover afhænger den endelige pris også af, om du vil have en ny vask svejst i bordpladen. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder levering og montering i hele Danmark. 

Leveringstid for denne type bordplader er typisk 15-20 arbejdsdage. 

BESTILLING AF DIN RUSTFRI STÅLBORDPLADE

Du kan vælge selv at stå for en tegning eller at lade os gøre det for dig med vores All Risk-løsning.

Kontakt os på telefon eller e-mail for at bestille eller send os en tegning (Se evt. Opmålings- og tegningsvejledning). Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for råd og vejledning.

Kontakt os på telefon 70 444 111 eller skriv til info@jksbordplade.dk.

Håndvaske

Har du brug for inspiration til din nye vask?

Vælg din vask her

Kogeplader

I 1,5 mm. ombukket rustfrit stål er det kun muligt, at lave udskæring til overflademonteret kogeplade.

Samlinger

I 1,5 mm. ombukket rustfrit stål vil flere sammenhængende bordplader altid være stødt sammen.