BORDPLADE TIL DET MODERNE KØKKEN

Køkkener med bordplader i massivt stål er blevet meget populære de seneste år og det er ikke uden grund.  

Med en massiv rustfri stålbordplade, får du en flot og holdbar bordplade til køkkenet. En massiv bordplade har mange praktiske egenskaber som nem rengøring og minimal vedligeholdelse og det rå look passer ind i mange forskellige typer køkkendesign. Med en 5 mm massiv stålbordplade får du også en plade som er varmebestandig. Dette betyder at du har mulighed for at stille varme gryder eller andet direkte på bordpladen. 

Hos JKS Bordplade tilbyder vi 5 mm massiv rustfri stålbordplader tilpasset efter dine mål og ønsker – med eller uden vask. Vi leverer som nogle af de eneste massive stålbordplader i op til 4 meter uden samling. Har du en bordplade som er længere end 4 meter, kan den sammensvejses så den fremstår som én enhed. Vi tilbyder også isvejst vask uden synlige kanter, som både giver et fuldendt udtryk og er nem at rengøre.

Vi leverer bordplader i stål i hele Danmark.

MASSIV RUSTFRI STÅLBORDPLADE EFTER MÅL

Hos JKS Bordplade er vi specialister i massive bordplader i stål og har siden 2008 leveret køkkenbordplader i stål til glade kunder i hele Danmark. 

Vi kan levere 5 mm. massive stålbordplader i alle tænkelige former og størrelser, så du får en løsning der passer 100 % til dine mål og ønsker. Sammensvejste vinkelbordplader vil altid blive udført, så det fremstår med en ensartet mat slibning uden egentlig sliberetning, så det fremstår som én plade. Alle synlige kanter er pudset og slebet, hvilket giver en perfekt finish uden kanter eller samlinger, hvor skidt og snavs kan samle sig. 

Som nogle af de få i branchen, kan vi tilbyde massive ståbordplader op til 4 meter uden samlinger. Ved bordplader længere end 4 meter, vil bordpladen blive svejset og slebet, så samlingen nærmest er usynlig. 

Ønsker du at få en samlet løsning med bordplade og vask i ét, kan vi også tilbyde dette. Vi har et bredt udvalg af stålvaske i forskellige størrelser og design, som kan isvejses vores massive bordplader i stål, så du får en elegant løsning uden kanter og samlinger. 

Vi laver alle vores bordplader på eget værksted i Espergærde, hvor vi også har showroom, hvor du kan opleve et udvalg af vores forskellige produkter.  

Leveringstiden for vores massive stålbordplader ligger normalt på 10-15 arbejdsdage. 

DU KAN VÆLGE IMELLEM TO TYPER OVERFLADE

Når du vælger en massiv stålbordplade hos JKS Bordplade, kan du vælge mellem to forskellige typer overflade: traditionelt børstet stål eller Curlet stål.

Bordplader med traditionelt børstet stål har en sliberetning som løber én vej. 

Bordplader med Curlet stål har en slibning med struktur som er ens fra alle sider og bordpladen er mere mat end traditionelt børstet stål. 

Bordplader med svejste vinkelsamlinger, vil altid blive lavet med Curlet overflade, da samlingen sammensvejses og efterfølgende slibes, så bordpladerne fremstår som én samlet plade uden kanter eller synlig samling.

FORDELE VED AT VÆLGE EN MASSIV RUSTFRI STÅLBORDPLADE

En bordplade i massivt rustfrit stål giver ikke blot et flot og stilrent look til køkkenet, som ofte er samlingspunktet for familien. Vælger du en bordplade af denne type får du også en lang række fordele: 

  • Utrolig stærkt materiale der kan modstå dagligt brug
  • Nemt at rengøre lukket overflade
  • vasken kan svejses i
  • Kan tåle varme
  • Kræver ingen vedligeholdelse

Overfladiske ridser kan ikke undgås, men ses af mange som en del af charmen og giver med tiden en flot patina. 

ALL RISK (OPMÅLING, LEVERING OG MONTERING)

Vi tilbyder at komme og måle op digitalt, så vi får alle eventuelle skæve vinkler og udskæringer med. Samt at levere og montere bordpladen, så du kan være 100% sikker på et flot resultat. 

Du kan se mere om vores ALL RISK LØSNING HER 

HVILKEN VASK SKAL DU VÆLGE?

Er du i tvivl om, hvilken vask der passer lige præcis til dig og dine behov i hverdagen?

Så gå ind på vores side, hvor vi fremviser vores udvalg af stålvaske. Du skal også være velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller andet.

Du kan ringe til os på 70 444 111 eller skrive til os via kontaktformularen længere nede på siden.

Håndvaske

Har du brug for inspiration til din nye vask?

Vælg din vask her

Kogeplader

I 5 mm. massivt rustfrit stål er det muligt, at lave udskæring både til nedfældet eller til planlimet kogeplade.

Samlinger

I 5 mm massivt stål er det muligt at lave samlinger uden overgange, så bordpladen vil fremstå som én enhed.
Svejste vinkelsamlinger udføres kun med curlet overflade

ER DU INTERESSERET I EN MASSIV RUSTFRI STÅLBORDPLADE?

Ved hjælp af vores beregner nederst på siden kan du hurtigt få en ide om, hvad en massiv stålbordplade vil koste.

Kontakt os for at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en tegning direkte på mail.

Se evt. Opmålings- og tegningsvejledning

Telefon: 70 444 111
Mail: info@jksbordplade.dk.