Kunne du tænke dig en smuk, moderne og stilren messing-vask til dit køkken eller bryggers, så er du kommet til det helt rette firma. Hos JKS Bordplade forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af vaske til henholdsvis køkkener og bryggerser i messing, som er meget populære i de danske hjem.

Vi har typisk kunder i København og omegn, men vi har også kunder fra resten af landet.

En messing-vask er et utroligt populært valg, som passer til stort set alle køkkener og enhver boligindretning. Du får derfor en flot bryggers- eller køkkenvask i messing, der med sikkerhed vil pynte i dit hjem.

HVAD KOSTER EN MESSING-VASK?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en messing-vask koster. Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken specifik model du vælger, og hvor stor vasken skal være.

Derudover afhænger den endelige pris også af, om du vil have din nye messing køkkenvask eller bryggersvask underlimet i en ny bordplade, som du ligeledes køber fra os.

KONTAKT OS OG INDHENT ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ DIN NYE VASK I MESSING

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på din nye messing-vask.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du har behov for kompetent rådgivning og vejledning omkring valg af vask til køkken eller bryggers.

En rustfri vask er altid et populært valg, og vi har derfor mange kunder, der netop vælger en rustfri køkkenvask eller bryggersvask.

JKS RÅ MESSINGVASK 500

INKLUSIV PLANLIMNING ELLER UNDERLIMNING I CORIANBORDPLADE.MÅL: 50X40X18 CM SKABSBREDDE 60 CMLAVES OGSÅ EFTER SPECIAL MÅL PRIS: 14.995 DKK

Read full post